Proprietarul unor restaurante din România, arestat într-un dosar penal pentru șantaj4Foto© realitatea.net

Proprietarul unor restaurante din România, arestat într-un dosar penal pentru șantaj

, 10 știri, 13 vizualizări

Andrei Tranga, proprietarul "La Plăcinte" și "Andy`s Pizza", a fost reținut de procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) vineri, 26 aprilie, într-un dosar penal deschis pentru șantaj cu scopul de a prelua afacerea unui cetățean al Republicii Moldova, a notat Radio Chișinău. Nicolae Chițoroagă, șeful PCCOCS, a confirmat informația pentru TV8.

Acesta a precizat că Andrei Tranga a primit mandat de arestare pe un termen de 30 de zile. Acesta este acuzat de încercarea de preluare a afacerii lui Viorel Varzari și anume a întreprinderii SRL "Molinart Grup", deținătorul mărcii comerciale "ARTINOX". Andrei Tranga, Grigore Caramalâc și alți doi cetățeni unul al Italiei și un rus ar fi implicați în schema de șantaj.

Tot acolo este menționat și numele lui Viorel Morari, care astăzi a demisionat din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție. Pe urmele filmului care a șocat internetul. Femeia cu copil în brațe bătută în autogara din Zalău povestește prin ce a trecutPost-ul Proprietarul unor restaurante din România, arestat într-un dosar penal pentru șantaj apare prima dată în Libertatea.ro.