Protest anunțat în Capitală, duminică: „Poporul e suveran. Opriți legalizarea corupției!”
Foto: www.realitatea.net

Protest anunțat în Capitală, duminică: „Poporul e suveran. Opriți legalizarea corupției!”

6 știri, 70

Un nou protest este anunțat, duminică seară, în Piața Victoriei din Capitală. Oamenii vor să iasă din nou în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea față de adoptarea în Parlament a noului Cod Penal și a Codului de Procedură Penală. Un protest este anunțat și luni, ziua în care PSD urmează să anunțe decizia în privința suspendării președintelui Klaus Iohannis.

Protestul organizat duminică seară, în fața Guvernului, poartă sloganul „Poporul e suveran. Opriți legalizarea corupției!”.

“Nu cedăm în fața infractorului Dragea, nu acceptăm să legalizeze corupția, nu acceptăm să încalce voința poporului și să suspende cele 6,5 milioane de voturi care au ales președintele, ca să scape ei de pușcărie. (…) Vă chemăm pe toți în stradă. Vă chemăm la București duminică, pe cei care puteți să veniți. Vă chemăm să ieșiti în stradă în orașele voastre, dacă nu puteți ajunge la București”, au scris, pe Facebook, organizatorii manifestației.

Protestul de duminică seară face parte dintr-un lung șir de proteste, care au avut loc în București, dar și în mai multe orașe din țară. Un protest inedit a avut loc, în Capitală, joi, când mai mulți oameni au blocat două treceri de pietoni în fața Victoriei. O mișcare identică avusese loc la Brașov, cu o zi înainte. Vineri, protestul a fost repetat, la Fântâna Mioriței.

Un protest este anunțat și luni, zi în care PSD urmează să ia o decizie în privința suspe...

    Citește pe libertatea.ro