Protest la Spitalul Universitar din Capitală
Foto: www.realitatea.net

Protest la Spitalul Universitar din Capitală

23 știri, 27

Protest la Spitalul Universitar din Capitală. Mai mulți asistenți medicali au ieșit în fața instituției pentru a reclama atât mai multe nereguli din spital, cât și faptul că au fost puși să aleagă între voucherele de vacanță și sporuri.

Peste 20 de asistenți au protestat în fața spitalului Universitar din Capitală, față de neregulile din spital. Oamenii au se plâng de condițiile insalubre din spital. Aceștia susțin că nu există dezinfectanți în spital, pe secție, ci doar pentru blocul operator.

Totodată, potrivit Europa FM, angajații se plâng și de faptul că sunt nevoiți să cumpere chiar și becuri pentru spital, din banii lor.

În plus, asistentele și infirmierele de la Universitar au de ales între a primi vouchere de vacanță și sporuri deoarece în bugetul spitalului nu sunt alocați bani suficienți.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SUUB, Silvia Nica, nu a fost depus niciun act oficial din partea celor care au protestat la conducerea spitalului.

„S-au adunat câteva persoane care nu au depus nimic oficial la conducerea spitalului, nu se cunoaște în mod oficial ce doresc dumnealor. Nu s-a depus nicio cerere de grevă. Deocamdată, nedorind să discute în mod direct cu conducerea spitalului, nu s-a discutat cu ei. Este vorba despre personal mediu și auxiliar”, a declarat Silvia Nica, pentru Agerpres.

    Citește pe libertatea.ro