Prunea l-a atacat pe Mutu, Balint a aruncat bomba: ”Candidează Lupescu, Burleanu pleacă”
Foto: www.dcnews.ro

Prunea l-a atacat pe Mutu, Balint a aruncat bomba: ”Candidează Lupescu, Burleanu pleacă”

11 știri, 39

Prunea l-a atacat pe Mutu, Balint a aruncat bomba: ”Candidează Lupescu, Burleanu pleacă!”. Jocuri de culise în perspectiva viitoarelor alegeri FRF.

Ionuț Lupescu este văzut drept candidatul care ar avea șanse bune în fața lui Răzvan Burleanu, în cursa pentru președinția FRF.

Intrat în direct la Sport Report, der la Telekomsport.ro, ”Kaiserul” a fost destul de evaziv:

”Să lucrez într-o instituție cum este UEFA e extraordinar de frumos. Diferența dintre mine și altii e că fotbalul nu a fost și nu va fi o ambiție personală, eu am fost și voi fi în serviciul fotbalului. Eu nu am ambiții”, a răspuns Lupescu, întrebat dacă l-ar tenta să fie președinte FRF pentru a avansa la UEFA ”.

Fostul internațional Gabi Balint, specialist DigiSport, a aruncat bomba la postul la care lucrează: ”Eu am auzit că dacă Ionuț Lupescu va candida la președinția FRF, atunci Răzvan Burleanu se va retrage! Așa am auzit, lasă-mă să mai dau și eu un zvon”.

În afara lui Răzvan Burleanu, care va lupta pentru al doilea mandat, se mai știe că Marcel Pușcaș și Victoraș Iacob și-au anunțat clar intențiile pentru alegerile din primăvară. Cel mai așteptat contracandidat al lui Răzvan Burleanu este așteptat însă să apară din rândul reprezentanților ”Generației de Aur”.

”Actualul președinte al Federației încearcă așa să ne încaiere. Mai nou văd că cu Mutu… Adi Mutu trebuie să înțeleagă un lucru foarte clar: dacă nu e...

    Citește pe libertatea.ro