PSD i-a retras sprijinul politic „deputatului AKM”
Foto: adevarul.ro

PSD i-a retras sprijinul politic „deputatului AKM”

10 știri, 24

Partidul Social Democrat (PSD) i-a retras, luni, sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu, a anunțat liderul social-democraților, Liviu Dragnea, după ședința Comitetului Executiv Național. În plus, Adrian Dobre nu mai este purtător de cuvânt al partidului, acesta pierzându-și și funcția de secretar de stat la Ministerul Comerțului. Ovidiu Iane și-a prezentat demisia din funcția de președinte al organizației PSD Diaspora, a mai anunțat Dragnea.

În ceea ce privește retragerea sprijinului politic pentru Cătălin Rădulescu, CExN al PSD a validat decizia în acest sens a organizației județene PSD Argeș.

“Astăzi am adoptat și unele măsuri organizatorice. Domnul Ovidiu Iane și-a prezentat demisia din funcția de președinte al PSD Diaspora iar domnul Adrian Dobre și-a dat demisia din funcția de purtător de cuvânt, cât și din cea de secretar de stat de la Ministerul Comerțului. De asemenea, președintele organizației PSD Argeș ne-a prezentat hotărârea adoptată în organizația Argeș de a se retrage sprijinul politic pentru domnul deputat Cătălin Rădulescu și Biroul Permanent Național și Comitetul Executiv au luat act și au validat această hotărâre”, a precizat, la finalul ședinței CExN, Liviu Dragnea.

El a menționat că, deocamdată, nu a fost numit un alt purtător de cuvânt al PSD și nu a dat detalii de ce Adrian Dobre și-a înaintat demisia, argumentând că “nu este purtătorul de cuvâ...

    Citește pe libertatea.ro