PSD îi cere demisia lui Marcel Vela4Foto© romaniatv.net

PSD îi cere demisia lui Marcel Vela

, 9 știri, 74 vizualizări

Marcel Vela a delegat conducerea Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor din data de 27 septembrie secretarului de stat Gheorghe Sorescu, spunând că a făcut acest gest deoarece apare pe lista de candidați ai PNL atât la Consiliul Județean Caraș-Severin, cât și la Consiliul Local Caransebeș.

La scurt timp de la acest anunț, Partidul Social Democrat a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook, solicitând demisia lui Vela: „Ministrul de Interne, Marcel Vela, trebuie să demisioneze! Șmecheria cu suspendarea din Comisia pentru organizarea alegerilor nu merge! Ori ești candidatul Marcel Vela, ori ești ministrul de Interne Marcel Vela. Nu poți fi și candidat, și șeful celor care veghează ca alegerile să se desfășoare conform legii”.

Social-democrații vorbesc despre folosirea polițiștilor ca agenți electorali. „Să folosești polițiștii ca agenți electorali pentru a te alege tu și camarila ta este trafic de influență. Conform Codului penal. Domnule Vela, nu e mai cinstit să îi lăsați pe Duduieni să organizeze alegerile?!”, se mai arată în mesajul PSD.