PSD îi răspunde lui Iohannis: „Se lasă mânat de rănchiuna și obsesiile…”4Foto© romaniatv.net

PSD îi răspunde lui Iohannis: „Se lasă mânat de rănchiuna și obsesiile…”

, 7 știri, 38 vizualizări

Partidul Social Democrat îl acuză pe șeful statului Klaus Iohannis că prin atitudinea sa privind numirile de la Dezvoltare și Transporturi blochează activitatea celor două ministere. „Iohannis se lasă mânat de ranchiuna și obsesiile personale”, se arată în comunicatul de presă.

„Partidul Social Democrat condamnă decizia iresponsabilă a președintelui Iohannis de a bloca funcționarea a două ministere cheie ale Guvernului României. Lipsit de orice argument politic, legal sau constituțional, Iohannis se lasă mânat de ranchiuna și obsesiile personale, aducând prejudicii statului român pe care ar fi trebuit să-l reprezinte. Iohannis pur și simplu blochează România, astfel încât Guvernul PSD+ALDE să nu facă investiții în autostrăzi și dezvoltare locală”, se arată în comunicatul partidului Social Democrat.

„Scandalurile și conflictele create de Iohannis sunt cu atât mai iresponsabile în contextul Anului Centenar și al apelurilor repetate din partea oficialilor europeni privind realizarea unui consens politic înainte ca România să preia președinția Consiliului Uniunii Europene.