PSD își menține punctul de vedere în privința Laurei Codruța Kovesi8Foto© hotnews.ro

PSD își menține punctul de vedere în privința Laurei Codruța Kovesi

, 32 știri, 38 vizualizări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, legat de faptul că președintele Klaus Iohannis ar fi discutat cu președintele Franței despre susținerea Laurei Codruța Kovesi pentru șefia Parchetului European, că există semne de întrebare legate de activitatea lui Kovesi, pentru care a fost demisă, subliniind că este clar că șeful statului nu ar susține o altă persoană cu aceleași probleme.

"Eu mi-am spus punctul de vedere. Atât timp cât o persoană are anumite semne de întrebare pentru activitatea sa, în momentul în care a fost demisă pentru activitatea pe care a desfășurat-o, eu cred că trebuie să-și lămurească mai întâi aceste aspecte. Mai mult decât atât, aș întreba dacă domnul președinte Iohannis ar susține o altă persoană care ar avea aceleași probleme.

Nu cred că ar face acest lucru și este clar că acest suport este țintit doar către doamna Laura Codruța Kovesi", a afirmat Dăncilă într-o conferință de presă la Târgu Mureș. Ea a adăugat că s-ar fi bucurat dacă șeful statului ar fi vorbit cu președintele Macron despre viitorul portofoliu de comisar european pentru România.