Purtătorul de cuvânt PSD, Adrian Dobre: „Nu există un conflict între conducerea PSD și Guvern”
Foto: www.romaniatv.net

Purtătorul de cuvânt PSD, Adrian Dobre: „Nu există un conflict între conducerea PSD și Guvern”

35 știri, 11

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre a adăugat că nu s-a discutat nici despre vreo remaniere, nefiind "un subiect în discuție", singura temă discutată în BPN al PSD de luni fiind validarea prin vot a candidatului PSD la alegerile locale din municipiul Deva, Petru Mărginean.

"În ședința BPN de astăzi a PSD a fost un singur punct — validarea prin vot a candidatului nostru la alegerile din municipiul Deva, Petru Mărginean, și reiterarea întregului sprijin al partidului astfel încât Deva să aibă primarul pe care îl merită. Nu, nu au existat discuții în BPN legate de guvern", a declarat Dobre la finalul BPN al PSD.

Solicitat să comenteze informațiile care au apărut în legătură cu un conflict pe care l-ar avea Executivul, respectiv premierul Mihai Tudose, cu președintele PSD, Liviu Dragnea, Adrian Dobre a spus: "Nu există acest conflict, nu s-a discutat în BPN acest subiect și, sincer, informații pe surse nu comentez".

Dobrea a spus că nu există nemulțumiri legate de lipsa de asumare a Guvernului a legilor justiției sau a sesizării la CCR privind anchetarea de către DNA a HG-urilor referitoare la lacul Belina: "Nu, nu există această nemulțumire făcută public, nici nepublic. Nu există!", a spus Dobre.

Reacția purtătorului de cuvânt al PSD vine după ce presa a scris luni că între Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose ar exista un conflict și că șeful Guvernului ar fi amenința...

  Citește pe romaniatv.net


  Mihai Tudose, 9 luni
  Tudose, despre relația cu Dragnea: N-aș putea spune că suntem într-un moment fericit al...
  Liviu Dragnea, 9 luni
  Liviu Dragnea: Nici vorbă de conflict în PSD sau în coaliție
  Mihai Tudose, 9 luni
  Tudose: Va trebui să stabilim foarte clar relațiile dintre partid și Guvern
  Mihai Tudose, 9 luni
  Tudose, despre Dragnea: N-aș putea spune că suntem într-un moment fericit al relației d...
  Liviu Dragnea, 9 luni
  Mihai Tudose a confirmat tensiunile dintre el și Liviu Dragnea: ”Nu aș putea spune că s...