PSD vrea campanie mai agresivă în online© cotidianul.ro

PSD vrea campanie mai agresivă în online

, 6 știri, 30 vizualizări

Social democrații vor să aibă o campanie electorală mai agresivă pe internet. Se vor folosi și de o aplicație cu ajutorul căreia orice membru va avea pe telefonul propriu realizările partidului.

Aceasta după ce, în urmă cu doar câteva zile, Facebook a anunțat că a eliminat 30 de pagini, grupuri și conturi din România, parte a unei rețele coordonate carea induceau oamenii în eroare prin clonarea de pagini care imitau surse reale de știri, dar postau conținut pro PSD.

„Sunt și instrumente noi pe care le avem la dispoziție: aplicații online care pot fi descărcate pe telefonul mobil de către membrii PSD, în care vor fi încărcate realizările PSD astfel încât ele să poată fi cunoscute de fiecare membru de partid în timp real. Foarte mult partea de online a crescut în acești ani, iar PSD are obligația de a ține pas cu vremurile, cu felul în care oamenii vor să fie informați în fiecare zi iar spațiul online e un spațiu în care PSD trebuie să învețe să comunice mai bine”, a spus Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD.