Radu Banciu a fost amendat! Trebuie să plătească 10.000 lei pentru că nu avea declarație de la angajator3Foto© romaniatv.net

Radu Banciu a fost amendat! Trebuie să plătească 10.000 lei pentru că nu avea declarație de la angajator

, 5 știri, 34 vizualizări

Radu Banciu, realizatorul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de pe B1TV, a fost amendat de polițiști cu o impresionantă sumă. Mai mult, el spune că i s-a comunicat o anumită sumă a amenzii, dar s-a trezit cu una de cinci ori mai mare.

Cu 10.000 de lei a fost amendat Radu Banciu, după ce a fost oprit de polițiști pe 8 aprilie, în timp ce se întorcea acasă de la serviciu. Celebrul realizator a povestit că a ridicat de la Poștă înștiințarea unei amenzi surpriză, deși polițistul îi spuse că îl va sancționa cu 2.000 de lei.

Radu Banciu a fost oprit de Poliție pe 8 aprilie, la ora 22.55, la zece minute după ce și-a încheiat emsiunea. El se afla în mașina postului de televiziune și se îndrepta spre casă, iar agentul l-a amendat pentru că nu avea la el adeverință de la serviciu care să ateste acest lucru și nici legitimație de serviciu. Avea în schimb declarația pe propria răspundere, în care era bifat punctul că se deplasează în interes profesional, însă polițiștii nu au luat în considerare acest lucru, scrie rtv.net.