Radu Herjeu, prima reacție din CNA la atacul lui Klaus Iohannis: Mă gândesc dacă nu cumva să fac o plângere în justiție© paginademedia.ro

Radu Herjeu, prima reacție din CNA la atacul lui Klaus Iohannis: Mă gândesc dacă nu cumva să fac o plângere în justiție

, 4 știri, 13 vizualizări

"Președintele țării minte și asta nu are nicio scuză, chiar dacă, presupun, a fost mințit la rândul său de consilierii și politrucii din jur. O să încep cu cea mai gravă acuzație, la care mă gândesc foarte serios dacă nu cumva ar trebui să răspund cu o plângere în justiție.

Îl somez pe președintele țării să prezinte dovada existenței ordinului lui Dragnea și a ajungerii lui la membrii CNA vizați de comentariile sale, implicit la mine. Eu înțeleg că președintele nu are habar de legea audiovizualului. Și e normal. Domnia sa încă mai are probleme cu nuanțele Constituției.

Dar consilierii se puteau documenta și puteau afla că, în cazul unui referendum, CNA NU acordă timpi de antenă. Cu atât mai puțin pentru publicitate electorală. Timpii de antenă se acordă DOAR în cazul emisiunilor de promovare electorală, care NU se pot desfășura pe tema referendumului, ci doar în cazul unor alegeri parlamentare, locale sau prezidențiale", a scris, pe Facebook, Radu Herjeu.