Radu Mazăre a fost extrădat ilegal din Madagascar în România. Instanța a dispus să fie retrimis în insula africană5Foto© antena3.ro

Radu Mazăre a fost extrădat ilegal din Madagascar în România. Instanța a dispus să fie retrimis în insula africană

, 9 știri, 78 vizualizări

Statul român și-a îndeplinit atribuțiile, cu deplina respectare a legii și a instrumentelor internaționale aplicabile, susține Ministerul Justiției, care face marți mai multe precizări legate de extrădarea lui Radu Mazăre din Madagascar. Aceasta, în condițiile în care Radu Mazare - aflat în Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 9 ani de închisoare - a transmis un comunicat de presă în care susține că trebuie trimis înapoi în Madagascar în baza unei decizii a Tribunalului din Anatananarivo, care a judecat cazul extradării sale.

Radu Mazare a transmis luni un comunicat de presă în care susține că trebuie trimis înapoi în Madagascar în baza unei decizii a Tribunalului din Anatananarivo, care a judecat cazul extradării sale și a decis că procedura a fost ilegală, conform alephnews.ro.

Ministerul Justiției a transmis marți mai multe precizări legate de extrădarea fostului primar al Constanței, susținând că statul român și-a îndeplinit atribuțiile, cu deplina respectare a legii și a instrumentelor internaționale aplicabile.