Radu Vâlcan, detalii din culisele sezonului 5, Insula Iubirii5Foto© cancan.ro

Radu Vâlcan, detalii din culisele sezonului 5, Insula Iubirii

, 10 știri, 7 vizualizări

„Au fost și cazuri în care o ispită s-a îndrăgostit de un concurent și invers. Am început ceremonia focului seara la 8 și ne-am întins până când m-am bronzat cu pudra pe față. A fost doar începutul. (nr. bonfire-ul cu Hannelore). Luni începe cel de-al cincilea sezon, de la ora 20:00. Ce ați văzut cu Hannelore… m-am antrenat pentru ce urmează.

Cuplurile care vin în emisiune ascund multe lucruri, pe parcus măștile încep să cadă. Oamenii care vin acum sunt extrem de pregătiți, pentru că au experiența sezoanelor trecute, știu unde sunt camerele amplasate. Au fost cazuri în emisiune când au venit cu alte gânduri, au fost actori, dar au fost descoperiți”, a declarat Radu Vâlcan, la Star Matinal.

Radu Vâlcan a spus cum poate, din postura de prezentator, să îi cunoască pe concurenți. „Pe fondul oboselii îți vine să intervii, să îl tragi de urechi pe respectivul. Dacă înainte de primul sezon aveam senzația că am cunoscut diverse tipologii de oameni, acum mi-am dat seama că de fapt nu. Toți sunt persoanje pentru cei de acasă, am intrat în contact cu acești oameni și încă o dată mi s-a confirmat faptul că sunt mulți oameni falși, este o lecție pentru toți.”, a mai declarat Radu Vâlcan, despre noul sezon Insula Iubirii.