Raed Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook de un adept al teoriei conspirației. “Am primit dreptul de a ucide în numele Țării”4Foto© observatornews.ro

Raed Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook de un adept al teoriei conspirației. “Am primit dreptul de a ucide în numele Țării”

, 19 știri, 31 vizualizări

Într-un mesaj publicat luni seara pe Facebook, Raul Coltor susține că a depus un jurământ militar în urmă cu 15 ani prin care "a primit dreptul de a ucide". De asemenea, individul vehiculează mai multe informații false referitoare la Arafat, printre care și faptul că acesta ar fi fost condamnat la moarte în Palestina.

"În baza articolului 55 din Constituția României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român!

Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.red.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!", se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.