Raed Arafat: Un pacient a murit înainte de a fi preluat, iar alte două paciente au decedat la câteva ore2Foto© antena3.ro

Raed Arafat: Un pacient a murit înainte de a fi preluat, iar alte două paciente au decedat la câteva ore

, 7 știri, 75 vizualizări

Raed Arafat a declarat, despre informațiile privind trei pacienți care au decedat în timpul transferului către spitalul Foișor, că unul dintre pacienți a intrat în stop cardiac înainte de a fi preluat, iar alte două paciente au decedat la câteva ore după ce au fost internați al ATI.

„Faptul că trei pacienți au decedat în timpul transferului către spitalul Foișor nu este adevărat. Într-adevăr și din păcate au decedat trei pacienți. Unul înainte de a fi preluat de ambulanța SMURD de la Spitalul Universitar, fiind în stare critică. Alte două paciente, de 60 de ani și de 83 de ani, au decedat la Spitalul Foișor după ce au fost internate la Terapie Intensivă.

Prima a fost internată în 10.04, la 19.27 și decedată în 11.04, la 7.52, iar a doua pacientă a fost internată în 11.04, la ora 00.52, și a fost declarată decedată în 11.04, la 17.32”, spune într-un clip postat pe Facebook Raed Arafat.