Raluca Strămăturaru, locul 10 după primele două manșe ale probei de sanie. Dana Haralambie - locul 25 la sărituri cu schiurile
Foto: www.mediafax.ro

Raluca Strămăturaru, locul 10 după primele două manșe ale probei de sanie. Dana Haralambie - locul 25 la sărituri cu schiurile

32 știri, 8

Raluca Strămăturaru (32 de ani) este aproape de cel mai bun rezultat al delegației tricolore la Jocurile Olimpice de la PyeongChang. Sportiva de la CSA Steaua a încheiat pe locul 10 primele două manșe ale probei individuale de sanie. Cursele s-au desfășurat luni seara.

Raluca Strămăturaru a avut o primă manșă mai bună, pe care a încheiat-o pe locul 8, cu timpul de 46,469 secunde. În manșa secundă, ea a mai pierdut șapte sutimi (46,532), fapt ce i-a adus poziția a 11-a. Cumulat pe cele două manșe, ea s-a clasat pe 10.

Celelalte două manșe sunt programate marți seara. Cu o evoluție constantă și curată, Raluca Strămăturaru poate spera la un loc între primele 10.

Luni seara s-a încheiat și proba feminină de sărituri cu schiurile. Reprezentanta României, Daniela Haralambie, s-a clasat în final pe locul 25 (150,8 puncte), după o primă manșă mai puțin reușită (66,5 puncte). Aurul i-a revenit norvegiencei Maren Lundby (264,6p), urmată de Katharina Althaus (Germania / 252,6 p) și de Sara Takanashi (Japonia / 243,8 p).

    Citește pe prosport.ro


    Mihai Covaliu, 7 luni
    Cine este Raluca Strămuturaru, sportiva care a obținut cel mai bun rezultat al României...