Rămâi tablou, Rareș Bogdan, la Muzeul Satului
Foto: www.puterea.ro

Rămâi tablou, Rareș Bogdan, la Muzeul Satului

7 știri, 107

Rareș Bogdan, realizator la Realitatea TV, a ajuns un fel de Napoleon de România. Realizatorul de la Realitatea TV a ajuns într-un tablou semnat de pictorul Victor Ceban, într-o expoziție de la Muzeul Satului.

Imaginea a apărut chiar pe pagina de Facebook a lui Rareș Bogdan. Tabloul îl prezintă pe Rareș Bogdan într-o costumație asemănătoare cu cea a lui Napoleon. Portretul se numește simplu: „Rareș Bogdan”.

Potrivit site-ului Muzeului Satului, vernisajul expoziției de pictură, desen și sculptură, intitulată În oglindă, este ”un fel de DADA après la lettre”, ”o poantă născută din ideea că noi totuși existăm. Noi…însemnând lumea muzeelor și a creatorilor din diverse modalități de expresie plastică”, ”o sărbătoare. O sărbătoare a ideii: DE CE NU ȘI ALTFEL!” (dr. Dan Basarab Nanu – manager, Muzeul de Artă Vizuală Galați).

Expozanții sunt Cristian Bedivan (sculptură), Denis Brînzei (sculptură), Victor Ceban (desen, pictură), Mirela Iordache (pictură), Gheorghe Miron (desen, pictură), Irina Panțiru (pictură).

Îl veți găsi pe Rareș Bogdan, pictura, la Muzeul Satului între 18 mai – 25 iunie, Sala,,H.H.Stahl”, de miercuri până duminică, între orele 10.00 – 18.00.

    Citește pe paginademedia.ro