Rareș Bogdan, atac fără precedent la adresa consilierului lui Orban: Am ajuns să răspund pentru tot felul de imbecili și maimuțoi2Foto© libertatea.ro

Rareș Bogdan, atac fără precedent la adresa consilierului lui Orban: Am ajuns să răspund pentru tot felul de imbecili și maimuțoi

, 8 știri, 120 vizualizări

Prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar, Rareș Bogdan l-a criticat în termeni foarte duri pe Bogdan Glăvan, consilierul premierului Ludovic Orban, într-o intervenție la B1TV. Gălvan ar fi fost înregistrat spunând că nu-l interesează să treacă pe la locul de muncă și că vrea doar să-și încaseze salariul, scrie publicația dcnews.ro. Rares Bogdan a subliniat la B1TV că el a alergat pentru PNL nu ca să vină Glăvan „sau alți maimuțoi” să primeacă locuri în CA-uri sau să spună că au venit la guvernare ca să-și ia salarii:

„Vă doresc să nu fiți niciodată în situația mea, pentru că eu trebuie să răspund pentru tot felul de imbecili, care fac tot felul de cretinisme, pentru tot felul de indivizi… dacă vrei să iei 15.000 lei, stai mă acasă. Că nu am venit la guvernare, nu am alergat ca nebunul un an de zile în toată țara și nu am dormit 4 ore pe noapte ca să iei tu salariu de 15.000 lei.

Eu am alergat pentru PNL și alerg pentru PNL alături de 240.000 membri nu ca dl Glăvan sau alți maimuțoi să își ia Consiliu de Administrație sau să spună că el a venit la guvernare ca să ia un salariu de 15000 lei. Asta chiar mă scoate din sărite.