Rareș Bogdan: „Părem imbecilii planetei”© antena3.ro

Rareș Bogdan: „Părem imbecilii planetei”

, 5 știri, 117 vizualizări

"Izolare sau bătaie de joc? Alooooooooooooo????? E Stare de Urgență!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate așa ceva! De ce mai ținem oamenii în izolare și cerem distanțare socială dacă avem astfel de acțiuni???? Suntem nebuni chiar toți în țară asta!!!!!???? Imaginile sunt de ACUM!!! Sunt 2.000 de oameni în Aeroportul Cluj!

Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm Agricultură românească. Aici, producătorii și cultivatorii duc lipsa de forță de muncă și noi ne trimitem forță de muncă pentru agricultură în Italia și Germania. Nu știu cine a luat decizia, însă oricine ar fi, nu cred că este ok. Trebuie găsite alte soluții.

Și Nuuuu în Veneto, este una dintre regiunile din Nordul Italiei care au fost în epicentrul infectărilor cu COVID-19. Mai bine chemați marii agricultori români și producători/cultivatori și analizăm dacă le putem da salarii apropiate cu cele de acolo, minus 200/300 euro, care reprezintă chiriile și cheltuielile, că nu sunt oamenii acasă, și ne dezvoltăm în sfârșit Agricultura!!!!!!