Rareș Bogdan: Prefecții și subprefecții vor fi schimbați în 48 de ore de la învestirea Guvernului3Foto1Video© romanialibera.ro

Rareș Bogdan: Prefecții și subprefecții vor fi schimbați în 48 de ore de la învestirea Guvernului

, 11 știri, 24 vizualizări

Europarlamentarul Rareș Bogdan a afirmat miercuri, într-o conferință de presă susținută la Caracal, că prefecții și subprefecți vor fi schimbați în 48 de ore de la învestirea Guvernului condus de Ludovic Orban, iar ulterior va începe evaluarea șefilor instituțiilor deconcentrate.

Întrebat când ar urma să aibă loc schimbarea șefilor instituțiilor deconcentrate, după învestirea guvernului condus de Ludovic Orban, Rareș Bogdan a răspuns că „foarte repede, prefecții”.

„Pot să vă spun ceva, că foarte repede, prefecții. În secunda în care vom avea guvernul valid, Ludovic Orban și echipa domniei sale, cred că, sper din tot sufletul să nu treacă, (...) mai mult de 48 de ore pentru a schimba toți prefecții și subprefecții, după care să evalueze fiecare șef de deconcentrate, pentru că puterea PSD este periculoasă tocmai prin această încrengătură pe care o au la nivelul tuturor instituțiilor statului”, a spus Rareș Bogdan, potrivit Agerpres.