Răspunsul lui Nicolae Robu când a fost întrebat dacă va candida ca independent pentru un nou mandat la Primăria Timișoara© agerpres.ro

Răspunsul lui Nicolae Robu când a fost întrebat dacă va candida ca independent pentru un nou mandat la Primăria Timișoara

, 6 știri, 23 vizualizări

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că își dorește să candideze pentru un nou mandat din partea PNL, subliniind că a fost trimis în judecată de către DNA pentru abuz în serviciu și nu o infracțiune de corupție, astfel că nu ar intra "în coliziune" cu criteriile de integritate ale partidului.

"Eu sunt membru PNL și doresc să rămân membru PNL. Sunt primar PNL și doresc să candidez pentru un nou mandat din partea PNL. Consider că nu sunt în nicio coliziune cu criteriile de integritate ale PNL, pentru că nimeni nu m-a acuzat pentru acte de corupție, pentru acte imorale, avute în vedere de respectivele criterii.

Sunt trimis în judecată cu încadrarea juridică de abuz în serviciu, dar nu cu acuză că aș fi beneficiat de vreun folos necuvenit eu sau vreun apropiat al meu, persoană fizică sau juridică.