Razvan Burleanu arunca bomba! In momentul de fata am mari indoieli ca sezonul actual din Liga 1 se va incheia pe teren© sport.ro

Razvan Burleanu arunca bomba! In momentul de fata am mari indoieli ca sezonul actual din Liga 1 se va incheia pe teren

, 4 știri, 71 vizualizări

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), a  declarat că este sceptic în privința șanselor ca acest sezon fotbaalistic al Ligii 1 să se încgeie pe teren. Declarația președintelui FRF a fost făcută în contextul în care tot mai multe cluburi se confruntă cu tot mai multe cazuri de coronavirrus.

„Cu siguranță asta ne-am dorit încă de la bun început, competițiile să se termine pe teren, dar în momentul de față am mari îndoieli că Liga I se mai poate încheia pe teren, luând în calcul toate aceste cazuri pe care le avem și care vedem că de la zi la zi cresc. Și când spun că am mari îndoieli că această competiție se mai poate termina pe teren, mă refer fără ca integritatea sportivă să nu aibă de suferit, fără ca sănătatea jucătorilor să nu aibă de suferit”, a declarat Răzvan Burleanu.

Președintele FRF a mai spus că nu este în măsură să dea un răspuns în privința desemnării unei campioane în cazul în care sezonul se va încheia mai devreme.