Răzvan Cuc anunță că „probabil săptămâna viitoare” va deschide Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva© adevarul.ro

Răzvan Cuc anunță că „probabil săptămâna viitoare” va deschide Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva

, 5 știri, 17 vizualizări

„Probabil săptămâna viitoare, am discutat cu domnul Scarlat, vom deschide și tronsonul 3, Lugoj-Deva Lotul 3. Acolo era o problemă la cine a condiționat expertiza ca să putem da drumul la trafic la tablierele unui podeț unde practic va fi o intervenție de 2-3 zile, cred că e o problemă cum a fost așezat acel pod și riscă să fie anumite probleme la structură. Trebuie intervenit și vom deschide și acel lot, cu probleme, de altfel. Am să spun acest lucru până în ultima zi că pe acel lot vor fi probleme în exploatare”, a declarat ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc.

CNAIR a executat la jumătatea lunii septembrie garanția constructorului Lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, înainte de pronunțarea deciziei tribunalului prin care se suspenda executarea. La finele lunii august ministrul Cuc a decis rezilierea contractului cu constructorul spaniol, după identificarea a 60 de neconformități

Săptămâna trecută, Compania de Drumuri a anunțat începerea expertizării Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva, efectuată de Institutul de Proiectări Transporturi Auto Navale și Aeriene (IPTANA).