Răzvan Cuc: Compania spaniolă care se ocupă de Lugoj-Deva șantajează© monitorizari.hotnews.ro

Răzvan Cuc: Compania spaniolă care se ocupă de Lugoj-Deva șantajează

, 8 știri, 11 vizualizări

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că autostrada Lugoj-Deva ar putea fi oferită traficului, iar problemele indentificate ar putea fi remediate și după deschiderea circulației, apreciind comportamentul constructorului spaniol drept un șantaj.

„Lotul se putea deschide, dar e ambiția acestui constructor de nu prelungi (perioada de garanție) și practic de a aplica un șantaj. Nu deschid în circulație decât dacă îmi accepți ca garanția să rămâna la 4 ani. Nu, ori acceptă condițiile statului român care sunt de bun simț și nu exagerăm cu nimic. Știți bine că termenul de implementare a proiectului a fost depășit. Îl reziliem, îl punem noi în trafic și facem noi lucrările care sunt”, a declarat Răzvan Cuc.

Acesta a mai adăugat că „săptămâna trecută de 2 ori a cerut recepția finală a lucrărilor, o dată miercuri, o dată vineri. Și i s-a spus că nu sunt finalizate. Lucrările pot fi făcute și sub trafic. Poate fi deschisă traficului autostrada, dar nici nu putem să nu admitem că sunt anumite probleme și să închidem ochii. Mergem pe calea legală, și facem lucrurile așa cum trebuie”.