Răzvan Raț a debutat pentru ACS Poli. Cum s-a terminat amicalul cu CFR
Foto: www.mediafax.ro

Răzvan Raț a debutat pentru ACS Poli. Cum s-a terminat amicalul cu CFR

6 știri, 23

Răzvan Raț a debutat la ACS Poli Timișoara. Internaționalul a jucat o repriză în amicalul cu CFR Cluj, disputat sâmbătă în Gruia. Liderul Ligii 1 s-a impus, scor 3-1.

Aflat la primul meci în tricoul bănățenilor, Raț a fost înlocuit la pauză și aplaudat de cei 200 de spectatori prezenți pe stadion.

Antrenorul Dan Petrescu s-a bazat pe aproape toți titularii obișnuiți doar în repriza a doua, Deac, Manea și Țucudean fiind convocați la loturile naționale.

Cu un prim 11 format din jucători care au evoluat puțin sau deloc în acest campionat, alb-vișiniii au intrat greoi în meci, doar Mailat dându-i emoții lui Curileac printr-un șut din careu, potrivit site-ului cjsport.ro.

CFR a deschis scorul după o fază fixă. Gilvan Sousa a marcat cu o lovitură de cap în urma unui corner. Era minutul 27, iar până la finalul primei părți gazdele au mai punctat doar la impresia artistică, printr-o foarfecă a lui Omrani.

Partea a doua a început, practic, cu golul lui Păun, care i-a liniștit definitiv pe timișoreni. Alexandru Ioniță mai apoi, din pasa lui Mailat, a înscris pentru 3-0 după o oră de joc.

Titularii obișnuiți ai clujenilor și-au făcut apariția pe teren pe parcursul reprizei secunde, însă cei care au mai înscris au fost timișorenii. Vașvari a transformat un penalty în minutul 84 și a stabilt rezultatul final, 3-1 pentru CFR Cluj, care așteaptă acum derby-ul de la Craiova, programat weeke...

    Citește pe libertatea.ro