Reacția lui Adrian Năstase la scrisoarea către Iohannis2Foto© cotidianul.ro

Reacția lui Adrian Năstase la scrisoarea către Iohannis

, 7 știri, 22 vizualizări

Fostul premier Adrian Năstase a reacționat miercuri la scrisoarea așa-zisului reprezentant al Diasporei, prin care președintel Klaus Iohannis este mustrat și i se cere din nou să-i retragă decorația fostului lider PSD. Năstase îi transmite contestatarului că azi circulă liber în Europa și datorită eforturilor lui.

„Astăzi, citind stirile, am văzut un Breaking news – „Reprezentantii Diasporei ii cer lui Iohannis să retragă ordinul Steaua României lui Adrian Năstase”. Prima dată, m-am gândit că toti reprezentantii Diasporei s-au intâlnit intr-un for mondial si i-au scris presedintelui României o scrisoare care incepe cu „Domnule Fanfaron” (un mod inadmisibil de adresare, fie vorba intre noi…) prin care ii cereau să fiu sanctionat cu retragerea decoratiei amintite pentru un comentariu  făcut in urmă cu trei ani, si care i-ar fi jignit pe membrii diasporei.

M-am mai calmat când am văzut că este vorba doar de o scrisoare a organizatorului mitingului Diasporei din 10 august 2018, – Tommy Iuliu Joul Tomescu, un dentist din Londra care s-a stabilit in Marea Britanie in 2010, probabil ca si in baza eliminării vizelor din 2001 si a negocierilor purtate de mine cu Uniunea Europeană pentru Capitolul JAI. Tot in baza acelor negocieri, distinsul organizator va putea rămâne in Marea Britanie si după Brexit. Si, desigur, va putea veni vara pentru a organiza intâlniri publice.