Reacția lui Moroșanu după ce s-a aflat că Sergiu, tatăl călăreț, le-a dat unor interlopi casa obținută din donații6Foto1Video© cancan.ro

Reacția lui Moroșanu după ce s-a aflat că Sergiu, tatăl călăreț, le-a dat unor interlopi casa obținută din donații

, 9 știri, 126 vizualizări

Luptătorul de K1 a oferit prima reacție după ce a aflat că gestul său nobil nu a avut finalizarea dorită.

Pe pagina sa de Facebook a fost postat un mesaj realizat de echipa sa de comunicare.

"Am primit foarte multe mesaje pe pagină legate de situația lui Sergiu, călărețul pe care Cătălin l-a ajutat să își clădească un viitor. Așa cum știți, de aproape 4 luni, Cătălin este plecat la Survivor și nu are acces la telefon sau internet, astfel că nu știe despre situația apărută în tot acest timp. Noi, echipa lui, vom încerca să explicăm pe cât se poate situația.

În urmă cu fix un an, prin eforturile voastre și ale lui Cătălin, am reușit să îi mutăm în casă nouă pe Sergiu și familia lui. O casă mobilată complet, care avea acces la toate utilitățile, la care se adaugă haine primite de la oameni cu suflet din întreaga țară. Imediat după, casa a fost pusă pe numele lui Sergiu cu mențiunea că nu poate fi vândută în următorii cinci ani. De asemenea, în contul lui Sergiu au rămas 27.900 de lei, bani care să-l ajute să înceapă o viață nouă. În special să creeze un viitor pentru cei 3 copii mici.