Reacția Ministrul de Interne, Lucian Bode, după ce un polițist s-a dus la petrecere în pandemie2Foto© cotidianul.ro

Reacția Ministrul de Interne, Lucian Bode, după ce un polițist s-a dus la petrecere în pandemie

, 8 știri, 158 vizualizări

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis să are toleranță zero față de nerespectarea legii, referindu-se la adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, care a fost surprins la o petrecere într-un restaurant din Centrul Vechi al Bucureștiului, deși acest lucru e interzis din cauza COVID-19, transmite Mediafax.

„Referitor la evenimentul care a avut loc vineri seară, când polițiști din cadrul Poliției Capitalei au identificat în interiorul unui restaurant din Centrul Vechi al Bucureștiului 27 de persoane, printre care se afla și un ofițer de poliție cu funcție de conducere din cadrul Direcției Generale de Poliției a Municipiului București, doresc să fac câteva scurte precizări.

De aproximativ 1 an ne confruntăm cu pandemia provocată de noul coronavirus. Respectarea măsurilor care au fost luate la nivel național, pentru a preveni răspândirea acestui virus, trebuie să fie o prioritate pentru noi toți. Doar așa putem reveni la o viață socială normală pe care ne-o dorim”, scrie, sâmbătă, pe Facebook, ministrul de Interne, Lucian Bode.