Reacție nervoasă a lui Gheorghe Hagi, după 2-2 cu FC Botoșani: “Nu vreau să răspund la asta! Parcă jucam cu Barcelona”© gsp.ro

Reacție nervoasă a lui Gheorghe Hagi, după 2-2 cu FC Botoșani: “Nu vreau să răspund la asta! Parcă jucam cu Barcelona”

, 5 știri, 42 vizualizări

Dorit de către Gigi Becali la FCSB, fundașul central George Miron (25 de ani) a fost convins de antrenorul Marius Croitoru (38 de ani) să rămână la Botoșani.

„În cazul în care copilul vrea să plece, eu nu pot să mă opun, dar George are încredere în mine și i-am explicat clar: nu e momentul să plece la FCSB. El e liderul de vestiar, continuitatea îi aduce progres. Aici joacă meci de meci, e într-un moment bun al carierei lui, vor veni cu siguranță și alte oferte, mult mai bune”, a spus Marius Croitoru, la Look Sport.

Întrebat dacă regretă că nu a ajuns la FCSB și de ce crede că a picat mutarea, George Miron a răspuns: „Nu, de ce să regret? Vedeți și dumneavoastră ce echipă frumoasă avem aici. Sper să reușim anul acesta ce nu am reușit în ceilalți ani. Probabil nu a oferit ce voia patronul. Eu îmi fac treaba cât mai bine, am contract cu FC Botoșani. La un moment dat cred că o să joc și eu la o echipă care să aibă mai multe pretenții”.