Reacție sinceră a lui Victor Hănescu, după momentul tensionat dintre Halep și Dobre© sport.hotnews.ro

Reacție sinceră a lui Victor Hănescu, după momentul tensionat dintre Halep și Dobre

, 5 știri, 40 vizualizări

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Hniatiuc a vorbit pe larg despre momentul tensionat de la Miami: "Aceste manifestări denotă un scurtcircuit în relația cu antrenorul Daniel Dobre. Un antrenor trebuie să emane autoritate și respect. Nu e cazul în relația Halep - Dobre din ce se vede la televizor.

E clar că Halep scăpase de acest tip de comportament în relația cu Darren Cahill, fiindcă avea un respect uriaș pentru antrenorul australian. Cahill a reușit să o șlefuiască pe Simona, să o facă numărul 1 mondial, dar și campioană la Roland Garros. A fost evident că, sub comanda lui Cahill, Halep a progresat din toate punctele de vedere, mai ales mental. Repet, relația lor se baza, în primul rând, pe respect și pe încredere.

Halep are acum două variante. Fie își schimbă antrenorul, fie își schimbă percepția despre el. Dacă l-a angajat pe Daniel Dobre, înseamnă că a considerat că acest om are niște calități. Dacă e așa, atunci trebuie să-l și respecte, ceea ce, în acest moment, nu face. Iar dacă a ajuns la concluzia că Dobre nu e omul potrivit pentru ea, atunci trebuie să lucreze cu un om în care are încredere", a spus psihologul.

Si cand am nevoie, sa fie un pic mai energici baietii aia acolo
Simona Halep,
SIMONA HALEP - QIANG WANG | Simona s-a enervat pe stafful sau: Nu ma…
Fie își schimbă antreneorul, fie își schimbă percepția față de el. Trebuie să-l respecte
Simona Halep,
Opinia specialistului în cazul Simonei Halep: “Fie își schimbă…