Real Madrid și-a anunțat noul antrenor! A jucat trei sezoane la FC Barcelona!

Real Madrid și-a anunțat noul antrenor! A jucat trei sezoane la FC Barcelona!

11 știri, 54

Real Madrid și-a anunțat noul antrenor! A jucat trei sezoane la FC Barcelona! Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Zinedine Zidane, omul care le-a adus ultimele trei Ligi ale Campionilor „albilor”.

Noul tehnician al madrilenilor va fi Julen Lopetegui, selecționerul Spaniei, care pe 22 mai tocmai își prelungise angajamentul cu federația, pentru a sta până în 2020 la conducerea „Furiei Roja”.

Real Madrid și-a anunțat noul antrenor! Comunicat sumar pe site

„Real Madrid anunță că Julen Lopetegui va fi antrenorul primei echipe în următoarele trei sezoane”. Atât a scris Real Madrid pe propriul site despre tehnicianul care va conduce echipa.

Lopetegui, 51 de ani, preluase naționala Spaniei în 2016, însă mai mult ca sigur va pleca după Mondialul din Rusia. De-a lungul carierei, acesta a mai fost antrenat la Rayo Vallecano, Real Madrid B, Spania U19, Spania U20, Spania U21 și FC Porto.

Ca jucător, Lopetegui a jucat la Castilla, Real Madrid, Las Palmas, Logrones, Rayo Vallecano, dar și marea rivală Barcelona, unde a petrecut 3 ani, între 1994 și 1997. Julen Lopetegui a fost portar.

    Citește pe libertatea.ro