Reaudieri în cazul Luizei Melencu. Ce vor să mai afle anchetatorii în cazul Caracal2Foto1Video© bzi.ro

Reaudieri în cazul Luizei Melencu. Ce vor să mai afle anchetatorii în cazul Caracal

, 8 știri, 25 vizualizări

Alina Toboșaru, una dintre prietenele și colegele Luizei, va fi reaudiată pentru a treia oară. Ultima dată a fost chemată tot la sediul poliției doljene pe data de 16 octombrie. Tânăra a povestit atunci că procurorii i-au adresat niște întrebări care păreau să aibă ca scop doar denigrarea Luizei. "„O oră și jumătate m-au ținut în birou.

M-au întrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, dacă avea prieten, dacă a avut mai mulți iubiți. De cele mai multe ori m-au întrebat ce fel de haine purta. Le-am spus că era o fată bună, că învăța bine, că nu umbla prin baruri, nu fuma. Ei iar mă întrebau aceleași lucruri. Nu înțeleg de ce pun întrebarile astea.

Ajută toate astea la găsirea prietenei mele”, a declarat Alina Toboșaru. Tânăra a povestit că prima dată a fost audiată în luna iulie, după dispariția Luizei. "„Atunci m-au întrebat aceleași lucruri. Râzând, îmi spuneau că Luiza sigur a fugit cu un Făt Frumos. Mie îmi ziceau că sunt de etnie romă, de ce nu m-am măritat la 14 ani, așa cum e obiceiul la noi.