Rednic i l-a ”furat” pe Puljici lui Gigi Becali de sub nas: ”Trebuia să vină la mine acasă”. Dică a cerut din nou fundași
Foto: www.realitatea.net

Rednic i l-a ”furat” pe Puljici lui Gigi Becali de sub nas: ”Trebuia să vină la mine acasă”. Dică a cerut din nou fundași

8 știri, 41

Rednic i l-a ”furat” pe Puljici lui Gigi Becali de sub nas: ”Trebuia să vină la mine acasă”. Dică a cerut din nou fundași.

Mircea Rednic l-a deturnat pe croatul Ante Puljici din drumul spre FCSB, momindu-l cu un contract mai bănos la Al-Faisaly. FCSB i-a pierdut la meciul cu Hajduk Split pe Momcilovici și pe Bălașa, ambii accidentați, și nu-i va avea la dispoziție la returul cu croații.

În acest moment, singurul fundaș central apt de joc din lotul lui Dică este Bogdan Planici. Mai sunt variantele Pintilii, L. Filip și D. Nedelcu, dar toți sunt „de meserie” închizători.

Rednic i l-a ”furat” pe Puljici lui Gigi Becali de sub nas: „Trebuia să vină de la aeroport la mine acasă”

După brazilianul Jubal, ieri seară a căzut și varianta Ante Puljici. Gigi Becali a dat toate amănuntele.

„Era între noi și Rednic. Rednic nu era hotărât să îl ia. Trebuia să vină de la aeroport la mine acasă. La 11 a aterizat. M-a sunat un avocat și mi-a spus că vrea să îl ia Rednic, că i s-a accidentat un fundaș central. Să fie sănătos. Nu am chef să mă gândesc la asta. Trebuia să vină fundașul ăla central. 1000 de negocieri”, a spus Becali, la Digi Sport.

Cel mai afectat de acest nou rateu pe piața transferurilor este antrenorul Nicolae Dică. Acesta are o mare problemă în a alcătui o linie de apărare în meciurile viitoare, cât timp vor absenta Mihai Bălașa și Marko Momcilovici.

„Aducerea unui fundaș a f...

    Citește pe libertatea.ro