Regele Mihai, citat pentru vineri la Tribunalul Arad! Cine era reclamantul
Foto: jurnalul.ro

Regele Mihai, citat pentru vineri la Tribunalul Arad! Cine era reclamantul

6 știri, 398

Regele Mihai era citat pentru astăzi la Tribunalul Arad, într-un proces inițiat de un deținut nemulțumit de răspunsul primit la o petiție adresată Casei Regale.

Majestatea Sa Regele Mihai I al României fusese citat, pentru vineri, în cadrul unui proces aflat pe rolul Tribunalului Arad, deschis de către un deținut care a fost nemulțumit de răspunsul primit la o petiție adresată Casei Regale și care intenționa să obțină, astfel, despăgubiri.

Casa Regală și Majestatea Sa Regele Mihai I apăreau ca pârâți într-un proces aflat pe rolul Secției contencios adminsitrastiv și fiscal a Tribunalului Arad, care s-a finalizat, vineri, prin respingerea cererii reclamantului.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad, judecătorul Flavius Bradin, a declarat pentru News.ro că procesul a fost deschis în luna octombrie, de către Nistor Isai Faur, care avea o nemulțumire privind răspunsul primit la o petiție adresată Casei Regale.

“A fost pe rolul Tribunalului Arad un litigiu în care Casa Regală și Majestatea Sa Regele Mihai figurau ca parte. Litigiul s-a finalizat prin respingerea cererii. Litigiul a pornit de la faptul că o persoană nemulțumită de răspunsul la o petiție adresată Casei Regale a acționat în judecată pentru despăgubiri, criticând respectivul răspuns. Majestatea Sa a fost citată anterior decesului, dar la termenul de astăzi (vineri – n.r.) procesul s-a finalizat.

În momentul porni...

    Citește pe jurnalul.ro