Regina Maria extinde capacitatea de procesare a testelor pentru depistarea noului coronavirus până la 700 de teste pe zi2Foto© businessmagazin.ro

Regina Maria extinde capacitatea de procesare a testelor pentru depistarea noului coronavirus până la 700 de teste pe zi

, 8 știri, 30 vizualizări

În plus față de Laboratorul Central, REGINA MARIA poate procesa de astăzi teste RT-PCR și în laboratorul Genetic Center din București.

Cele două laboratoare deservesc instituții din mai multe județe, implicate în gestionarea cazurilor de COVID-19 În contextul generat de evoluția pandemiei COVID-19 și în deplin acord cu măsurile și protocoalele impuse către autorități, REGINA MARIA își extinde capacitatea de prelucrare a testelor RT PCR pentru COVID-19 și în laboratorul Genetic Center din București, parte a rețelei de sănătate.

Acest laborator vine în completarea eforturilor specialiștilor din Laboratorul Central REGINA MARIA, capacitatea de procesare din Rețea ajungând astfel la 700 de teste pe zi. Probele sunt lucrate de o echipă formată din 11 specialiști.