Reguli pentru platformele de ridesharing7Foto© hotnews.ro

Reguli pentru platformele de ridesharing

, 31 știri, 11 vizualizări

Proiectul de Ordonanță de Urgență privind reglementarea activității platformelor de ridesharing va fi în primă lectură în ședința de Guvern de joi, 21 iunie, iar după primirea avizului din partea Consiliului Economic și Social (CES) va intra pentru adoptare în ședința de săptămâna viitoare, a anunțat, miercuri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la sediul ministerului.

"Guvernul își dorește să legifereze acest domeniu important, dar respectă termenele legale, astfel încât actul normativ aprobat de Guvern să nu fie supus niciunui viciu de procedură. Actul normativ a parcurs și circuitul interministerial de avizare.

Astfel, am luat avizele de la Ministerul Comunicațiilor, Ministerul de Interne, Ministerul Dezvoltării, Ministerul Muncii, Ministerul Finanțelor, Ministerul Economiei, Ministerul Afacerilor Externe și astăzi de la Ministerul Justiției. A fost transmis încă de ieri Consiliului Economic și Social (CES). Cei de la CES ne-au comunicat astăzi că săptămâna viitoare vor transmite acest aviz.