Remarcabil! Interventie chirurgicala efectuata in premiera in Sofia! Totul se datoreaza unui reputat...3Foto© bzi.ro

Remarcabil! Interventie chirurgicala efectuata in premiera in Sofia! Totul se datoreaza unui reputat...

, 5 știri, 17 vizualizări

• Premiera intr - un spital din Sofia, capitala Bulgariei • A fost efectuata o interventie chirurgicala foarte dificila • Intreaga operatie a fost condusa de Dr. Victor Costache, care a fost asistat si sustinut de o echipa mixta, formata din medici bulgari si romani • BZI a transmis in direct interventia chirurgicala, care a fost un adevarat succes • Iata ce spun medicii despre operatia care a avut loc la Acibadem City Clinic in cursul zilei de vineri

In cursul zilei de vineri, o interventie chirurgicala in premiera pentru Bulgaria a fost efectuata in capitala Sofia. O pacienta in varsta de 80 de ani a fost supusa unei operatii, in cadrul careia s-au folosit tehnici si tehnologii avansate. Mai exact, este vorba despre o interventie minim invaziva de chiurgie valvulara aortica endoscopica.

Operatia, care a durat mai mult de doua ore, este considerata un adevarat succes. In zilele in care s-a aflat in capitala Bulgariei, echipa formata din mai multi reputati medici romani a efectuat, impreuna cu specialistii chirurgi bulgari, mai multe astfel interventii in premiera, la Acibadem City Clinic.