Remus Rădoi, cunoscut drept „Codiță“, a fost reținut. A fost prins de polițiști conducând fără permis de trei ori în 10 zile4Foto© romaniatv.net

Remus Rădoi, cunoscut drept „Codiță“, a fost reținut. A fost prins de polițiști conducând fără permis de trei ori în 10 zile

, 9 știri, 296 vizualizări

Rădoi, administratorul firmelor de pază din Caracal care în vara anului trecut făcea public faptul că polițiștii din Olt apelează la serviciile sale, prezentând în acest sens o conversație pe whatsapp cu adjunctul IPJ de la acea dată, Nicolae Alexe, din ziua în care era căutată Alexandra Măceșanu, a fost oprit de polițiști în trafic vineri, 27 martie a.c., pentru a treia oară în 10 zile.

La o zi de când polițiștii olteni i-au făcut dosat penal, în 17 martie,  pentru conducere fără drept, Rădoi a fost oprit și în București, alegându-se cu un alt dosar. Astăzi a fost oprit din nou, de data aceasta în Caracal, fiind reținut. Conducea o mașină Skoda Octavia, după ce  plăcuțele de înmatriculare ale Rolls Royce-ul pe care îl conducea în seara de 17 martie au fost reținute la poliție.

„În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii rutieri au depistat la intersecția  dintre Calea București cu strada Răsăritului, din municipiul Caracal, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.