Replici dure în plenul Camerei: ”Asta n-are nicio meserie. O asistată social…”
Foto: www.dcnews.ro

Replici dure în plenul Camerei: ”Asta n-are nicio meserie. O asistată social…”

7 știri, 63

Deputatul USR Cosette Chichirău și senatorul PSD Șerban Nicolae au avut un schimb dur de replici în timpul dezbaterilor din plenul Camerei Deputaților a Statutului magistraților, Chichirău acuzându-l pe pesedist că fură, iar senatorul catalogând-o ”proastă” și ”asistată social”

În timpul în care deputații USR au ocupat tribuna și au prezentat amendamentele la Statutul magistraților folosindu-se de o portavoce, Cosette Chichirău a intrat în direct pe facebook prezentând imagini din plen, din preajma tribunei, concomitent comentând ce se întâmpla în plen.

https://www.cotidianul.ro/wp-content/uploads/2017/12/06/Sequence-01.mp4

”Iată autorii acestor amendamente, iată autorii acestui abuz, iată ce fac ei din justiția României!”, spunea Chichirău în timp ce-i filma îndeaproape pe Florin Iordache și Șerban Nicolae. Aflată în trecere pe lângă deputații USR, Doina Pană a comentat: ”Trădători de neam!”. Un alt deputat PSD, Cătălin Rădulescu a venit cu o foaie pe care scria ”Sorosiștii papagal” și pe care a agitat-o prin fața telefonului cu care filma Cosette Chichirău.

Ulterior, ținta predilectă a filmării deputatului USR a fost senatorul Șerban Nicolae, afla la Cameră în calitate de coinițiator al proiectului. Văzându-se filmat, senatorul a început să comenteze cu Ioan Munteanu, liderul deputaților PSD, aflat și el în prima bancă: ”Asta n-are nicio meserie. O asistată social…”

”Iar p...

    Citește pe cotidianul.ro