Restaurantele, barurile și cazinouile se închid, de astăzi, în 12 localități din Hunedoara11Foto© observatornews.ro

Restaurantele, barurile și cazinouile se închid, de astăzi, în 12 localități din Hunedoara

, 50 știri, 71 vizualizări

Restaurantele, cafenelele și cazinourile din Petroșani și din alte 11 localități din județul Hunedoara se închid din cauza înmulțirii numărului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Decizia aparține Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Marți, CJSU Hunedoara a decis să restricționeze și, în unele cazuri, să mențină restricțiile privind desfășurarea unor activități comerciale în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 locuitori.

„Restricția intră în vigoare începând de marți și se aplică pentru următoarele activități comerciale: activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, a restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în interiorul clădirilor”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Hunedoara.