Retailerii interesați să accepte la plată eco-voucherele emise de Primăria Capitalei se pot înscrie începând din 3 mai2Foto© a1.ro

Retailerii interesați să accepte la plată eco-voucherele emise de Primăria Capitalei se pot înscrie începând din 3 mai

, 6 știri, 9 vizualizări

Retailerii interesați să participe la “Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare” și să accepte la plată eco-voucherele emise de municipalitate încep pe 3 mai, informează joi Primăria Municipiului București.

Termenul limită pentru înscrieri este 16 mai.

UP România este, totodată, emitent de eco-vouchere, calitate în baza căreia realizează serviciile de tipărire, distribuție și decontare a contravalorii eco-voucherelor, precizează PMB.

Comercianții eligibili care doresc să devină parteneri în program trebuie să depună dosarul cu documentele solicitate pentru înscriere în zilele lucrătoare din perioada 3-16 mai, în intervalul orar 9-17, la sediul UP România S.R.L (adresa: Șoseaua Dudești – Pantelimon, nr. 42, sector 3, București, cod poștal 033094). Dosarul de înscriere poate fi transmis și prin servicii poștale cu confirmare de primire/ curierat pe aceeași adresă a operatorului economic, cu respectarea perioadei de înscriere.