Revelion de trei zile… acasă, cu TVR 12Foto© cotidianul.ro

Revelion de trei zile… acasă, cu TVR 1

, 5 știri, 50 vizualizări

Revelionul 2020-2021 ia startul mai devreme la TVR 1. Programele speciale încep din 30 decembrie, iar petrecerea continuă până pe 1 ianuarie!

Pentru că 2020 a adus celebra #statiacasa la statut de principiu de viață, finalul anului pandemiei și începutul noului an ne prinde, pe cei mai mulți dintre noi, așa cum ne-am obișnuit deja: în familie, în fața televizorului. Cu mult umor și muzică pentru toate gusturile, programele TVR 1 ne însoțesc în noaptea în care lăsăm în urmă dificilul an 2020, pentru a privi cu speranță spre noul an.

Pe final de an, analizăm retrospectiv experiențele pe care le-am trăit în ultimele 12 luni, facem bilanțuri, ne amintim momentele cele mai importante din acest interval. Și tot acum, cei mai merituoși dintre noi iau premii. Miercuri seară, de la ora 21.00, la TVR 1, ne pregătim palmele pentru aplaudat și gurile pentru râs, la „Gala Premiilor Masca de Aur”. Tras la patru ace, Toni Grecu este gazda unei gale de premiere a celor mai importante, interesante sau comice întâmplări petrecute în țară și în lume în 2020, un an atipic din toate punctele de vedere.