Rică Răducanu, prădat de hoți: ”Dacă îl prindeam, îl omoram!”
Foto: www.bzi.ro

Rică Răducanu, prădat de hoți: ”Dacă îl prindeam, îl omoram!”

11 știri, 55

Fostul mare portar Rică Răducanu a fost călcat de hoți. Aceștia au intrat în apartamentul pe care Rică Răducanu îl deține la Mangalia.

Rică Răducanu, unul dintre cei mai mari portari de fotbal pe care i-a avut România, a căzut victima hoților. În urmă cu câteva zile, fostul sportiv a fost călcat de hoți în apartamentul pe care îl are la Mangalia, conform România TV.

„Sunt foarte supărat. Să intre cineva peste tine în casă, mi se pare nu știu cum. Eu sunt născut în Constanța, sunt originar de acolo, mi-am luat casă la Mangalia să fiu de-al casei, un apartament, mă duc în fiecare an…

…Am stat la meci, am adormit, las ușile deshise la balcon, dimineața la 6 m-am trezit să scot telefonul, când telefonul nu era, când mă uit pe bancuța unde e radio, gentuța în care aveam totul în ea, toată viața mea, începand cu buletin, cărți de credit, acte mașină, carnet, tot ce vrei, nu mai era.

Eu nu stau cu geamurile închise, e briza mării și nu dau drumul la aer, că și așa nu respir bine. Am rămas pinguin”, a declarat Rică Răducanu la România TV.

„Dacă îl prindeam îl omoram. Nu-mi dau seama cine e. Poate să fie un copil, eu la 6 m-am trezut că voiam să vin la București. M-am dus la vecinu, am un vecin baiat bun… el a sunat la 112. Au venit polițiștii, a scris băiatul ăla vreo 5 pagini. Dacă mă trezeam și făceam vreo moarte acum la bătrânețe”, a mai spus fostul portar.

    Citește pe libertatea.ro