Robert Negoiță anunță că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din septembrie și se retrage din partid9Foto© cancan.ro

Robert Negoiță anunță că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din septembrie și se retrage din partid

, 20 știri, 21 vizualizări

„După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile și priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simțit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol. Anunț public, astăzi (luni n- n.red.), că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri și revolte în calitate de membru PSD.

Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfințit dictatura absolută a unui individ ce a adus și promovat în conducerea PSD-ului multe nulități, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda <Stăpânului>”, a scris, luni, pe Facebook, Robert Negoiță.