Româncă moartă după o operație estetică. Acuzații grave la adresa unei clinici din București
Foto: www.antena3.ro

Româncă moartă după o operație estetică. Acuzații grave la adresa unei clinici din București

7 știri, 123

O tânără de 29 de ani a murit pe masa de operație după ce s-a supus unei intervenții chirurgicale de liposucție. Rodica Vasile a murit în condiții suspecte la o clinică privată din Bucureșt, iar potrivit Observator.tv, medicii nu-și explică ce s-a întâmplat, iar procurorii au deschis un dosar de cercetare penală.

Rodica Vasile avea 29 de ani, mama unui băiat de 14 ani, lucra la un restaurant în Londra și se întorsese acasă pentru o operație, la o clinică privată din București.

„Au zis că operația a reușit, dar nu își revine din anestezie”, a declarat mama tinerei, care povestește că fiica sa i-a spus că o sună după ce iese din operație, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat pentru că Rodica nu s-a mai trezit din anestezie.

Tânăra i-a spus mamei că își tratează niște dureri abdominale, dar de fapt se programase pentru o operație estetică de lipoaspirație.

Medicii i-au făcut înainte analize de sânge, o electrocardiogramă și o radiografie pulmonară. Nimic nu le-a dat de bănuit că ar fi vreo problemă. Dar după operație, pacienta a intrat în stop cardiorespirator. Două ore a fost resuscitată fără rezultat.

„După ce a murit, a venit doctorul și asistentele și mi-au dat lire sterline în valoare de 45 de milioane (n.r. 4.500 de lei)”, a povestit mama Rodicăi pentru Observator. Suma ar fi reprezentat costul intervenției.

Mama și iubitul italian al tinerei bănuiesc că acesteia i-a fost...

Citește pe libertatea.ro