ROMÂNII AU TALENT 2017. Mihaela Rădulescu, sexy și provocatoare în cea de-a patra semifinală LIVE Românii au talent
Foto: www.romaniatv.net

ROMÂNII AU TALENT 2017. Mihaela Rădulescu, sexy și provocatoare în cea de-a patra semifinală LIVE Românii au talent

12 știri, 52

ROMÂNII AU TALENT 2017. Ne apropiem cu pași repezi de mare finală Românii au talent 2017, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru concurenți. Vineri seara, are loc cea de-a patra semifinala LIVE Romanii au talent. Concurentii lupta pentru un loc in marea finala si premiul in valoare de 120.000 de euro.

Andra și Mihaela Rădulescu a încins atmosfera la Românii au talent cu ținutele alese pentru penultima semifinală Românii au talent de vineri seara. Dacă Andra a ales o rochie neagră lungă, Mihaela Rădulescu a ales una de culoare roșie, cu un decolteu adânc ce a lăsat să se vadă bustul generos.

ROMÂNII AU TALENT 2017. Vinerea aceasta, de la 20:30, Vama, una dintre cele mai indragite trupe din Romania, va urca pe scena Romanii au talent si va canta, in premiera, melodia CURE-K. Piesa, realizata in colaborare cu Larisa Mihaes, fosta concurenta Vocea Romaniei, este inclusa pe viitorul album al formatiei, care va fi lansat anul acesta.

"Intr-o lume in care, cu ajutorul tehnologiei, cliseele se rostogolesc rapid si sunt consumate ca atare, conceptia despre succes este ca daca reusesti sa impachetezi intr-un ambalaj bun cateva clisee bine tintite, obtii un hit. De altfel, un hit nu prea poate sa fie profund. Iar noi, Vama, nu ne extragem din acest adevar. CURE-K, cantecul pe care il vom prezenta la Romanii au talent, este un making of al impachetarii cliseelor in show business...

    Citește pe romaniatv.net