Românii din diaspora, obligați să justifice orice sumă peste 1.000 de euro trimisă în țară; Opoziția acuză majoritatea PSD-ALDE
Foto: www.business24.ro

Românii din diaspora, obligați să justifice orice sumă peste 1.000 de euro trimisă în țară; Opoziția acuză majoritatea PSD-ALDE

7 știri, 157

Românii din diaspora vor fi obligați să justifice cu documente orice sumă peste 1.000 de euro trimisă în țară, aceeași obigașie urmând a avea și cel care primește banii. Proiectul de lege a fost făcut public, pentru dezbatere publică, în luna ianuarie, pe pagina Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor. Opoziția acuză majoritatea PSD-ALDE că dorește să confiște acești bani.

“În acest moment, la Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor există un proiect de lege care te afectează direct pe tine. De acum încolo, dacă trimiți bani în România, orice sumă peste 1.000 de euro trebuie justificată cu documente, de tine sau de cei care primesc bani. În caz contrar, Liviu Dragnea, gașca lui din Teleorman și instituțiile pe care le patronează îți vor confisca acești bani.

Sfatul meu este să fii foarte atent ce faci de acum încolo, cum trimiți bani în țară sau dacă mai trimiți bani în țară. Și ai grijă, anunță-i și pe cei de acasă și anunță toți românii, ca să știe și ei ce li se pregătește în țară”, a anunțat Florin Cîțu, într-o postare, sâmbătă, pe Facebook.

    Citește pe libertatea.ro