Romanița Iovan, distrusă de durere după moartea Zinei Dumitrescu3Foto1Video© a1.ro

Romanița Iovan, distrusă de durere după moartea Zinei Dumitrescu

, 8 știri, 44 vizualizări

Creatoarea de modă, Zina Dumitrescu, a murit joi, 28 martie 2019, la ora 16.25, la azilul de bătrâni unde era internată. Romanița Iovan făcea parte din cercul de apropiați ai creatoarei de modă.

„Sunt un pic șocată. N-am urmărit astăzi știrile, când m-ai sunat eram la volan. Am coborat acum ca să pot vorbi cu voi. Rămâi blocat la astfel de știri, mai ales că ne cunoșteam de peste 30 de ani. O viață frumoasă petrecută împreună. Acum, să vezi… să auzi că nu mai există un om deosebit, un om minunat care și-a dedicat viața modei. Suntem o mână, copiii ei… Nu pentru că ne-a născut, ci pentru că am lucrat cu ea când noi eram foarte tineri.

Am împărtășit cu ea momentele de bucurie și tristețe. Am stat zile, nopți, ani. Au fost cei mai frumoși ani ai noștri. Cred că și Cătălin îmi dă dreptate că au fost cei mai frumoși ani ai noștrii și că vor rămâne în sufletul nostru. Doamna Zina va rămâne o figură emblematică a modei românești. Este trist și greu de comentat ce este în sufletul unui om când simte că nu mai poate să facă ce își dorește. Toate amintirile de ajută să mergi mai departe, dar te și impiedică să-și trăiești ani”, a mărturisit Romanița Iovan, pentru Antena Stars.