Rona Hartner s-a filmat în timpul primei ședințe de chimioterapie2Foto© libertatea.ro

Rona Hartner s-a filmat în timpul primei ședințe de chimioterapie

, 5 știri, 13 vizualizări

„Am început și prima chimioterapie. Voiam să vă arăt cum arăt. Asta este intrarea prin cateter care mi-a fost făcută. Și hai să vă arăt câte milioane de chimio am luat deja. Toate astea le-am halit eu de azi de dimineață“, a spus actrița în timp ce a filmat tratamentul care îi este introdus în corp prin intermediul cateterului.

„Dar trebuie făcut, ce să facem. Am șansa să fiu cu o foarte bună echipă aici la Spitalul Sfânta Margarita. Și sunt cam obosită după prima ședință, darar iau tot felul de sucuri, beau apă, beau suc de portocale, de rodie, sucuri naturale ca să rezist cât de cât. Am avut bineînțeles rozariul cu mine toată ziua. M-am închinat. Am o carte foarte frumoasă cu mine, «Arta de a fi liber».

Am mâncat de prânz. Sunt venită de la ora 9.00 dimineața. Am avut acea operație, pe operație mi s-a implantat cateterul… Mă trec toate căldurile. Am o senzație, totuși, că e vorba de o chimioterapie, e ceva puternic. Așa că e o stare febrilă așa“, a povestit vedeta despre experiența primei ședințe de chimioterapie.